top of page

Det finns en grupp på FB där det kommer att finnas information ang. träning/fysisk aktivitet. Gruppen heter Träning Syntronic - gå gärna med i den så får du informationen ganska snabbt

Testa Soma Move och Core gratis, tisdag 26/4

Anmälan senast 23/4 via länken:

http://simplesignup.se/event/192291

Soma Move körs utan skor och Core med skor.

Du behöver ha en egen matta med, om du inte har någon har jag ett fåtal till utlåning, hör av dig i så fall någon dag innan träningen.

*********************************************​

Du kan också anmäla dig till

Soma Move och Core 5 ggr (v.18-v.22)

 

Plats: Ytan utanför receptionen

Tisdagar (v.18-v.22):
16:30 - 17:00 Soma Move

17:00 - 17:30 Core

Pris: 300 kr/aktivitet (5 ggr) eller 500 kr för bägge

Max 8 pers

Färre än  4 pers = inställt

Start ti v.18 (3/5-22)

Betalning sker via swish vid första tillfälle.
 

Anmälan & Betalning

Anmälan senast 29/4 via länken:

http://simplesignup.se/event/192313

Soma Move körs utan skor och Core med skor.

Du behöver ha en egen matta med, om du inte har någon har jag ett fåtal till utlåning, hör av dig i så fall någon dag innan träningen.

Frågor? Maila mig på carina@friskochstark.se

SomaMove är en atletisk träningsform som samtidigt är mjuk. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap.

SomaMove ger dig en stark och balanserad kropp. Hela passet är ett oavbrutet flöde av spännande och kraftfulla rörelser där du tar utmaningen tilll den nivå du vill. 

SOMA MOVE – SLOW helt i stående och långsammare. Du stärker hela kroppen, blir rörligare och får en andningspaus från vardagen samtidigt.

Ingen belastning för handleder eller snabba förflyttningar upp och ner från golvet, vilket gör att passet är perfekt både för dig som nybörjare samt dig med träningserfarenhet.

Core betyder "kärna" och core-träningen inriktas främst på övningar i kroppens mittparti. Dessa delar är centrala för att skapa balans och styrka i kroppen.

 

bottom of page