top of page

Gruppträning

Grupper VT 2024

Anmälan gruppträning sker

via bokadirekt 

  • Postural Träning/HållningsTräning + Soma Move/Slow* i Sandviken

    • Onsdagar kl. 17.15 (fr.o.m. v.3)

    • Kostnad 145 kr/gång

* Vi kombinerar klasserna Soma Move och Soma Slow. Det går jättebra att jobba kvar i stående alternativ under hela klassen.

  

Soma Move

Soma Move är en atletisk träningsform som samtidigt är mjuk. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. SomaMove ger dig en stark och balanserad kropp. Hela passet är ett oavbrutet flöde av spännande och kraftfulla rörelser där du tar utmaningen till den nivå du vill.

Soma Slow

Under långsamma, lugna och flytande rörelser värmer vi mjukt upp kroppen från insidan. Vi får en tydlig upplevelse av att vara starka när vi med lätthet förflyttar våra kroppar från ett rörelseflöde till ett annat i stående positioner. (I denna klass belastas inte axlar och handleder)

Postural Träning/HållningsTräning

Postural Träning/OptimumTräning i grupp passar dig som inte har akuta besvär men som vill skapa förutsättningar för en optimal funktion i kroppen, få en bättre hållning samt känna en lätthet i kroppen.

Vi aktiverar de inre hållningsmusklerna även kallat posturala muskler.

Postural Styrka

Postural Styrka passar dig som har bra rörlighet i bl.a. höfter och bröstrygg och vill bygga en stark kropp från grunden. 

Vi aktiverar de inre hållningsmusklerna även kallat posturala muskler.

​​​​​​PowerStep

PowerStep är en fartfylld klass på stepbräda. Vi jobbar atletiskt och varvar hög puls med styrka så hela kroppen får en genomkörare. Rumpa och lår får garanterat jobba ordentligt.

Core

Stabiliserande övningar för musklerna i mage, rygg och rumpa. Vi avslutar klassen med en härlig Tabataträning.

08_T_SBRP_edited.png
Step4 (2) - kopia.jpg
bottom of page