top of page

Janita​

 

Med en idrottsfylld ungdom och som elitidrottare nu för tiden har min kropp varit under konstant press och hamnat i obalans. En obalans och smärta som många professionella har försökt korrigera utan framgång. Efter mina besök hos Carina har jag nu äntligen blivit av med "överlopps" smärta i min rygg och mina ben. För mig är det skönt att äntligen ha träningsvärk som den enda "smärtan". Mitt fysiska men även psykiska välmående har blivit bättre och motivationen för träning ökat då jag inte behöver tänka på hur jag kommer klara träningen eller om jag kommer kunna sova ordentligt på grund av ryggsmärta. Är även väldigt glad över hur snabbt det gick för mig. Att bara på ett par månader få ordning på kroppen glädjer mig.

Tack för allting Carina!

Ellinor

Kan gå i trappen utan problem tack vare Carina N sedan igår. Hon är helt otrolig att fixa problem. tack för att jag fått möjligheten att träna med dig.

Signe

Idag har jag varit till Carina Nielsen på Frisk & Stark och fått behandling och nya övningar. När jag började där i våras kunde jag knappt gå och hade ont både här och där. Nu är jag nästan en normalt fungerande människa igen och nu gäller det väl bara att hålla i det här. Tack Carina!

Ingela

Jag var till massör för första gången förra förra veckan och jag som alltid haft fullt med knutar i ryggen hade ingenting, kändes bara mjukt. Benen som jag haft så ont i tidigare känns enormt bra. Sen jag började med din träning har jag inte behövt massage eller annan behandling och jag som gick på massage en gång i månaden tidigare.

Det är helt underbart

Ingrid

 

Stort tack! Lite av ett "trolleri" jag är så glad att det fungerade. Tar lika stora steg nu när jag går... där min förkortade högra höftböjare/höft/rygg inte begränsar mej som tidigare och det med bara två dagars rörelseträning! Fantastiskt

Niklas

Jag har varit hos (nämnd ordning) Kiropraktor 2 gånger, Naprapat 2 gånger, sjukgymnast 3 gånger och ändå inte fått hjälp med mina problem och det är först nu när jag går hos dig som det börjar ljusna

Anne-Marie

Jag åkte 11 km skidor idag utan att få ont i ländryggen

Ellinor

Känslan innan du fixade till min onda hand efter operation av mitt triggerfinger var att det stränade, tryckte och smådunkade lär läkaren hade skurit och sytt ihop. Efter dina "trollkonster" eller vad det nu heter har allt detta försvunnit. Sjukgymnasten sa att det inte gick att åtgärda.

(Kunden fick IRT behandling och kan efter behandlingen räta ut fingret igen)

Upplevelser från Kunder

bottom of page